Бил Гейтс: Чака ни тежка зима, вирусът ще се разпространява по-активно

Според него обемът на ваксините ще се увеличи

21.11.2020 | 00:10 Редактор: Искра Ангелова
Бил Гейтс: Чака ни тежка зима, вирусът ще се разпространява по-активно

Милиардерът – основател на Microsoft, Бил Гейтс предупреди, че заради коронавируса предстоящата зима ще бъде тежка, пише "The Daily Beast".

По време на участието си в телевизионно шоу той обясни, че се очаква вирусът да започне да се разпространява по-активно, тъй като през зимата хората прекарват повече време на закрито. Освен това в обществото се наблюдава известна умора от изпълнението на различни правила, свързани с профилактиката срещу разпространението на Ковид-19.

Някои неща, които хората се налага да правят, като например да стоят далече от приятелите си, не им се удава, каза той. Според Гейтс следващите 6 - 8 месеца се очакват предимно лоши новини. След това обемът на ваксините ще се увеличи и в края на тунела ще се появи светлина, твърди той, информира "Труд".

По-рано Бил Гейтс заяви, че ваксината срещу Ковид-19 може да се появи в началото на следващата година, но се усъмни, че всички ваксини, които преминават трета фаза на изпитания в САЩ, ще бъдат ефективни.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
41 rate up comment rate down comment 1
Бай Ху
преди 3 години
Явно е, че Бил Гейтс участва в конспирацията с разпространението на ковид, но каква е крайната цел и защо никое правителство не се противопоставя Сигнализирай за неуместен коментар
1
30 rate up comment rate down comment 2
анонимен
преди 3 години
този голям измамник излезна ! Сигнализирай за неуместен коментар