Кръчмите в Ирландия, които не предлагат храна на клиентите си, отварят врати след шестмесечна карантина, съобщава националната телевизия.
С оглед на коронакризата обаче те ще трябва да прилагат определени правила. За всяка кръчма е въведен лимит на клиентите, които задължително трябва да поръчват на маса и да спазват социална дистанция. Въведени са също ограничения за нивата на шума и движението на персонала.
Ситуацията с баровете в Дъблин е по-различна, където беше обявена трета степен на опасност във връзка с Ковид-19 и там бяха въведени по-стриктни ограничения. Според изискванията всички заведения в града могат да осъществяват само доставки за вкъщи или да обслужват ограничен брой хора в зоните на открито, информира БНР.Снимка: Pixabay
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Тагове:
преди 5 месеца