Керемедчиев: Ерата на младите настъпва, стават все по-радикални

Нетърпимостта спрямо корупцията е достигнала своя предел, посочи той

10.09.2020 | 14:30 Редактор: Юлия Христова

Младите на Запад стават все по-радикални и все по-леви в своите виждания. Те искат все повече държавата да дава на тях, отколкото те на нея. Ерата на младите настъпва много силно. Това се видя и при протестите в САЩ. Тази вълна тръгна от САЩ и влиза все повече и у нас.

Това каза в извънредното студио на Bulgaria ON AIR бившият зам-министър на външните работи Милен Керемедчиев. По думите му немалка част от тези млади са получили образование в западни университети.

"ЕНП, като най-голяма партия, са подложени на голям натиск. Все повече младите стават екологично ориентирани", допълни той. 

Според Керемедчиев нетърпимостта спрямо корупцията е достигнала своя предел, искат се избори веднага и който и да дойде на власт, корективът ще е много по-силен.

"Изразът "мафия" е много безлик, защото става дума за олигархични структури. Грешен израз е "мафия", както и "мутри", защото те не съществуват вече при нас. Трябва конкретно да се посочат проблемите, а няма диалог между управляващи и протестиращи", коментира още Милен Керемедчиев.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
ерата на мързелите н
преди 3 години
млади , млади ,ама ги мързи и да учат и да работят Сигнализирай за неуместен коментар