10-годишно русначе подкара кола със 150 км/ч, отишло на гости при баба (+Видео)

Георги качил при себе си и 4-годишната си сестричка 

12.05.2020 | 15:00 Редактор: Ивет Арабова

Родителите на малкия Георги останали шокирани, когато разбрали, че 10-годишният им син се качил на семейното возило и отишъл на гости на баба си заедно с 4-годишната си сестричка.

След дълги дни, прекарани у дома заради строгата карантина в Русия, на Георги му доскучало. Той взел малката си сестра и се качил в "Тойота"-та на баща си Сергей. Детето шофирало близо 30 километра със скорост от 150 км/ч. Като по чудо никой не е пострадал.

Когато стигнало при баба, момчето решило, че тя ще му се скара и тръгнало да се връща обратно у дома.

Видео, заснето от камера, поставена в колата, показва как Георги се движи бързо по мокрия път, изпреварва останалите коли на платното, въпреки задаващите се насреща му автомобили. През това време сестричката му плаче на задната седалка и иска при родителите си. Момчето я успокоява, като й казва, че всичко е наред.

Като сцена от GTA може да се чуят полицейските сирени на фон. Георги дори изпреварва една от полицейските коли, които го причакват. Останалите автомобили панически се опитват да избегнат 10-годишното момче, а то казва на сестра си: "Полицаите не могат да ни хванат". Уплашената му сестра отговаря: "Да, иначе ще ни вкарат в клетка." Приключението приключва, след като детето влиза в канавката. На сестра си то казва: "Това беше, Ева, миличката ми", а полицията обгражда автомобила.

Сега 36-годишната Ксения и съпругът ѝ Сергей очакват да разберат дали ще бъдат повдигнати обвинения срещу тях, ще им бъде ли наложена глоба или ще се намесят социалните.

"Никога не съм учил сина си да кара, никога не съм му позволявал да прави подобно нещо. Той се е движил с невероятна скорост", казва бащата пред Podyom. Георги се е движил два пъти по-бързо от разрешението ограничение на пътя, предава Dnes.bg.

"Чудо е, че не е блъснал никого по пътя си и че и двамата с дъщеря ми са добре. Как може 10-годишно дете да подкара такава голяма кола, качвайки се зад волана за първи път? Аз и съпругата ми сме в ужасен шок. Мислех си да го накажа физически, но това не е позволено, затова не го направих", коментира още бащата.

Сега малкият Георги е наказан да си седи у дома, без никакви забавления.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК