Може ли Ким Чен Ун да е използвал двойник за появата си преди дни?

Лидерът на Северна Корея неведнъж е бил заместван за публични прояви

07.05.2020 | 14:20 Редактор: Ралица Братанова
Може ли Ким Чен Ун да е използвал двойник за появата си преди дни?

След седмици на спекулации Ким Чен Ун най-накрая се появи на публично място. Севернокорейските медии разпространиха снимки на Върховния си лидер, който откриваше фабрика и изглеждаше в перфектно здраве. 

Но след слуховете, че Ким е починал или е в тежко състояние, някои хора се усъмниха, че мъжът от снимките всъщност не е лидерът на Северна Корея, а негов двойник, информира dnes.bg.

Това не би било изненадващо. Ким неведнъж е използвал двойници за публични изяви, като през 2017 година камерите дори го улавят как говори... сам със себе си. 

Наблюдателни потребители в Twitter, сред които бившата депутатка от британския парламент Луиз Менш, както и активистът за човешки права Дженифър Дзенг, забелязаха, че косата, зъбите и ушите на Ким изглеждат доста по-различно от преди.

Лицето на Върховния лидер на Северна Корея също се е закръглило една идея повече, носът му е по-голям и има доста повече бръчки около очите, когато се усмихне.

Потребителите смятат, че Ким Чен Ун наистина е починал, а Северна Корея се страхува да си признае. Но това е само в сферата на теориите на конспирацията. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Хората се променят. Понапълнял е човечеца, поостарял...а мързела увеличавал носа според науката френология, така че спрете с тия конспирации...А-а-а... и зъбите и ушите му били по-различни...ами тунинговал се е...може да си го позволи... :) Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Садам редовно използваше двойници. Сигнализирай за неуместен коментар