Видяха мистериозна следа на ръката на Ким Чен Ун, вероятно била от пункция

Лидерът на КНДР не се беше появявал в продължение на 20 дни

03.05.2020 | 10:45 Редактор: Ивет Арабова
Видяха мистериозна следа на ръката на Ким Чен Ун, вероятно била от пункция

Откриха мистериозна следа на ръката на лидера на Северна Корея КНДР Ким Чен Ун по време на появата му на обществено място след 20-дневно отсъствие, съобщава "Daily Mirror".

Специалист в областта на медицината от Съединените щати смята, че следите върху ръката на държавния глава могат да показват процедура, която се извършва при сърдечно-съдово заболяване, вероятно пункция на дясната радиална артерия.

По-рано беше съобщено, че дългото отсъствие на Ким Чен Ун може да се дължи на желанието му да привлече вниманието на световната общност към Северна Корея. На 2 май в мрежата се появиха кадри от церемонията по откриването на завод за торове, където Ким Чен Ун тържествено прерязва лентата. Противно на слуховете за болест, лидерът изглежда здрав на снимките, предава БГНЕС.

На 15 април Ким Чен Ун пропусна празника за рождения ден на своя дядо, основателя на КНДР, Ким Ир Сен. Поради отсъствието му започнаха да се появяват слухове за евентуална смърт или болест на политика. Предполагаше се, че лидерът на Северна Корея не може да стане самостоятелно, да ходи нормално или да е във "вегетативно състояние“. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Е нали се знае, че е бил опериран и не крият. Какво толкова конспиративно има. Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Бил е в харема си и си е карал кефа, а чичо Дончо търси под вола теле...ха,ха,ха...информационното затъмнение разпалва въображението във всякакви сценарии... Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
От този ми писна. И защо е нужно медиите да разпространяват фалшиви новини и после да ги опровергават. Сигнализирай за неуместен коментар