България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Новият клип на скандалната Сузанита: Кич, потрес, но кой е виновен?

Ива Екимова, Нора Караиванова и Добромир Банев за младите момичета в шоубизнеса у нас

07.09.2017 | 11:06 Редактор: Тодор Петров
Новият клип на скандалната Сузанита: Кич, потрес, но кой е виновен?

Новото видео на 14-годишната изпълнителка Сузанита заедно с поп-фолк певицата Андреа скандализира обществеността. Във видеото дъщерята на Орхан Мурад е представена в еротични пози. 

Поетът Добромир Банев подчерта пред Bulgaria ON AIR, че е учудващо как бащата на Сузанита я подкрепя въпреки клипове, в които се снима.

"Потресен съм! Пуснах за малко клипа до момента, в който видях, че момичетата, които са снимани вътре приличат на проститутки. Един тотален кич с отвратителна реклама на слънчеви очила още в първия кадър", коментира поетът.

Той е на мнение, че младите бързат да станат популярни и искат по-бързо да вземат голямото от живота. Банев се изненадва, че безумният по думите му клип, все още не е блокиран.

"Кръгът е омагьосан - медиите рекламират такива неща, малките ги възприемат и придобиват такава нагласа към живота", отбеляза той.

Певицата Нора Караиванова посочи в "България сутрин", че цялата атмосфера у нас е леко пошла. Тя е категорична, че един артист трябва да върви напред с таланата си и с музиката, която прави.

"Още при първия скандал със Сузанита обърнахме внимание, че медиите казват колко е скандална и малка, но никой не говори за качеството на продукта, който тя изкарва. За мен тя няма добри качества като изпълнител и не би имала дълга кариера", обясни певицата.

 "Проблемите са ужасно много и не са свързани само с примерите, които виждаме. Децата ни подражават на тези млади еднодневки и това ще ни доведе до още по-голям крах, ако не даваме добър пример и не говорим помежду си. В основата е образованието", каза от своя страна PR експертът Ива Екимова.

Тя отбеляза, че един изпълнител излиза да пее по различни сцени, прави нови песни, дава интервюта и трябва да поддържа компактен образ. 

"И ако Нора има 10 участия в месеца, които може да покрие с репертоара си, какво покрива Сузанита?", попита Екимова.

Тя е категорична, че дъщеря ѝ Дара, която също е млад изпълнител, има съвсем друго усещане за заобикалящата я среда. 

"Не вярвам и през ум да ѝ мине да посрами името на баща си по този начин. Аз лично няма да позволя това да се случи", настоя Екимова.