България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Маги Джанаварова посреща лятото с новата си песен "Сама"

Феновете вече могат да видят и видеото към нея, сподели певицата пред Bulgaria ON AIR

06.06.2017 | 11:58 Редактор: Василена Василева
Маги Джанаварова посреща лятото с новата си песен

Талантливата и позитивна певица Маги Джанаварова посреща лятото с новата си песен "Сама". След близо две години усърдна работа по проекта, феновете могат да видят и видеото, показващо красивата българска природа, съобщи изпълнителката в студиото на "България сутрин".

Преди време Нора Караиванова предложила на Маги да чуе новата ѝ песен, от която тя мигновено била запленена и в последствие получила като подарък.

"За разлика от мен, Нора има качеството да краде и истории от приятели и познати, което е изключително важно за човек, който пише музика. Нужно е да умееш да вникваш в емоциите на хората около теб", каза Маги Джанаварова пред Bulgaria ON AIR.

Текстът на "Сама" е на Нора Караиванова и Маги Джанаварова, музиката е на Нора Караиванова и Васко Иванов - Dexter, а аранжимента на Васко Иванов - Dexter. Видеото е заснето край София от режисьора Виктор Антонов - Rikk и оператора Радослав Гочев.

През 2015 г. Маги Джанаварова издаде самостоятелната си песен "Чакам те", а през 2016 г. певицата предстви и дуетната си песен с Нора Караиванова - "DIVA".