България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Таксиметров шофьор и водещ на предаване в едно

България има достойно място в историята, каза влогърът Яшар Бугарашар пред Bulgaria ON AIR

01.05.2017 | 10:39 Редактор: Иван Берберов
Таксиметров шофьор и водещ на предаване в едно

Чужденците, които остават тук или преминават, харесват страната. България има своето достойно спечелено място в историята, редом до Римската и Гръцката империя, сподели влогърът Яшар Бугарашар пред репортер на Bulgaria ON AIR.

Водещият на предаванията "Си бемол" и "Аз харесвам България", снимащи се в таксито му, обясни, че много от гостите му, предимно чужденци, казват, че в страната ни има перспектива за развитие.

"В телевизионното студио на колела возя доста чужденци. Всички харесват България. Така се и роди името на второто ми предаване "Аз харесвам България". С участващите нямам предварителни уговорки и не им се плаща, просто ги качвам и си говорим", посочи Бугарашар.

Влогърът твърди, че все повече българи, живеещи в чужбина, остават с добре впечатление за страната си след като гледат неговите видеа.

"Чуваме се с приятели и различни хора ми пишат дали наистина е така, както показвам в клиповете си ситуацията в страната. Забелязвам, че все повече млади българи са с отворено съзнание. Опитват се да мислят без предубеждение към различните", поясни той.