България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

ГЕРБ и БСП пренесоха предизборната битка в студиото на Bulgaria ON AIR

Таско Ерменков връчи предизборната програма на Столетницата на Десислава Атанасова, но тя не я прие и отправи критики

10.02.2017 | 10:26 Редактор: Жанета Нейкова
ГЕРБ и БСП пренесоха предизборната битка в студиото на Bulgaria ON AIR

Бившият народен представител от БСП Таско Ерменков подари в "България сутрин" на Десислава Атанасова от ГЕРБ предизборната програма на Столетницата, за да може тя и партията й да се запознаят подробно с идеите им вместо, по думите му, да правят извадки от изявления.

Двамата коментираха предизборните битки между партиите и отправиха упреци един към друг по време на гостуването си в студиото на Bulgaria ON AIR.

Атанасова посочи, че поредицата от срещи с медиите, които БСП прави, дава представа какво ще се случи, ако левицата влезе в парламента. Тя изреди имената на няколко представители на БСП, които според нея не са довели до никаква промяна в държавата.

Вчера БСП отправи критики към работата на кмета на София Йорданка Фандъкова, която сезира прокуратурата за причините за аварията в "Топлофикация - София". Позицията на партията бе подкрепена от Таско Ерменков в студиото на Лора Инджова и Симеон Белев.

"Когато става въпрос за обществен доставчик, на когото хората плащат съответните суми, няма как да няма оценка на политиките, които се провеждат. Хората не ги интересува кой как си върши работата, а искат да имат качествена услуга", категоричен бе той.

Атанасова коментира политическите битки, които се водят основно между ГЕРБ и БСП и обясни действията на партията си с това, че всяка една организация, която кандидатства за вота на българските избиратели, търси най-добрия начин да представи своите програми, а също и слабите места на своите опоненти. 

След края на дискусията представителят на ГЕРБ все пак не взе подадената от Таско Ерменков предизборна програма на БСП.