България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Под моста" - младите говорят за различната култура и лайфстайл

Ние сме медия за всичко, което може да предизвика интерес, посочи авторът Александър Кълбов пред Bulgaria ON AIR

03.01.2017 | 10:03 Редактор: Тодор Петров

"Под моста" е сайт за култура - медия за всичко, което може да предизвика интереса на младия читател. Това сподели един от авторите в различната медия Александър Кълбов. Той разясни в "България сутрин", че културата е основната рамка на екипа, но в сайта могат да бъдат намерени материали от различни сфери. 

"Теглим чертата до спорт, политика и икономика", посочи Александър пред Bulgaria ON AIR.

"Студенти сформирахме първия екип на "Под моста". Всеки от нас си намери стаж, но до един се оказахме доста разочаровани, защото не получихме възможност да се развиваме. Един ден главният редактор ни събра и каза "Айде да направим сайт". Разясни ни идеята си и всички много се въодушевихме", разказа още Александър в студиото на Лора Инджова.

Екипът на сайта редовно взема стажанти на работа и очаква през настоящата година да се разрасне още повече, както и да подобри качеството си. 

"От 2017 г. очаквам да е в пъти по-добра и всичко лошо да остане само спомен. Изминалата година беше сбъркана. Случиха се твърде много странни и неприятни неща. Сякаш някой, докато е програмирал тази година, е допуснал грешка", сподели още Александър.