България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Вярвайте във вашите способности и не се влияйте от стереотипите

Това послание отправиха Александър Хинков и Венелин Добрев от "Младите успели българи" в студиото на Bulgaria ON AIR

18.11.2016 | 08:42 Редактор: Тодор Петров
Вярвайте във вашите способности и не се влияйте от стереотипите

Съоснователят на сайта "Младите успели българи" Александър Хинков каза в студиото на "България сутрин", че е гласувал за това, което ще стимулира неговото бъдеще. Той отправи послание към младите хора да вярват в своите способности и да не се влияят от стереотипите.

"На мен и моето обкръжение не ни влияе политическата криза, свикнахме с тази ситуация. Това, което засяга нас и развитието ни, е да има интернет и да комуникираме адекватно", посочи той.

Според него младото общество е показало, че гласът му се чува и днес управляващите имат едно наум, че процесите от 2013 г. може да се повторят. "Силата на младите може да бъде огромна, но според мен не е достатъчна", уточни Александър Хинков.

Венелин Добрев, който е автор на идеята за платформата добави, че от екипа искат да разбият мита, че няма бъдеще за младите хора в България. 

"Бъдещето на страната зависи от всеки един от нас. Няма значение кой е начело на държавата, ако бъдем апатични и народът няма желание сам да си помогне", посочи гостът на Bulgaria ON AIR.

Според Венелин, за да бъде градивна една промяна, тя не трябва да е шумна. Той е на мнение, че гражданската промяна работи с технологиите. 

"Не работи шумно, но дава резултати", убеден е Венелин Добрев.