България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Юлиан Вучков: България ще затъва, не може да се състави нормално правителство!

У нас няма място за араби, освен ако не са тук временно, настоя професорът пред Bulgaria ON AIR

25.11.2016 | 09:43 Редактор: Тодор Петров
Юлиан Вучков: България ще затъва, не може да се състави нормално правителство!

Не може да се състави нормално правителство в този парламент, категоричен бе проф. Юлиан Вучков в "България сутрин". Той е убеден, че нищо няма да се промени и да се случи след състоялите се президентски избори.

"Всичко ще остане еднакво лошо. България ще продължи да затъва. Всички президенти бяха партийци, а не държавници и работиха за партиите, а не за хората. За Румен Радев се говори, като че ли е Наполеон. Нищо няма да се промени след избирането му", настоя професорът в студиото на Bulgaria ON AIR.

Юлиан Вучков коментира и сблъсъците в бежанския център в Харманли. Той запита докога ще бъдем състрадателни към другите, а не към българския народ. 

"В България няма място за тези араби, освен ако не са тук временно. Ние сме пълни с цигани, с български турци, а сме една педя малка земя. Не можем да приемем повече араби! Меркел щипе Бойко Борисов по бузите и му казва да приеме още араби", описа ситуацията проф. Вучков.

Той предупреди, че у нас може да се стигне до гражданска война между местното и арабското население. Проф. Вучков е убеден, че България тепърва ще се разтърсва от сблъсъци. 

По думите му се очакват още вълни от мигранти, а президентът на Турция Реджеп Ердоган има имперски амбиции към България.