България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Феновете на Арсенал ще сложат коледни шапки за мача с Лудогорец

Находчивите запалянковци намериха начин да заобиколят забраната за вкарване на фен артикули

01.11.2016 | 11:20 Редактор: Мария Аладжова
Феновете на Арсенал ще сложат коледни шапки за мача с Лудогорец

Тази вечер от 21.45 часа на стадион "Васил Левски" Лудогорец и Арсенал отново ще премерят сили в среща от група "А" на Шампионската лига.

2-0 за Арсенал е прогнозата, която направи Станислав Иванов, председател на фенклуба на гостуващия отбор, който коментира предстоящото събитие заедно с Георги Стоянов - член на УС на фенклуба на Арсенал.

Встрани не остана и казусът със забраната, която беше обявена преди два дни за влизане на стадиона на фенове с шалчета, тениски или каквито и да е други артикули, подкрепящи "артилеристите".

"След като от Лудогорец излязоха с това тяхно становище, че няма да допускат фенове с артикули на Арсенал в секторите извън гостуващия, това беше за нас добър начин да отговорим шеговито и все пак да се вижда, че има хора, които подкрепят червения отбор на стадиона тази вечер", заяви Станислав Иванов в "България сутрин".

За находчивите фенове изглежда Коледа ще дойде по-рано тази година, защото са решили да се екипират с коледни шапчици, вместо забранените червен-бели фланелки и транспаранти.

Вижте целия разговор във видеото: