България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Ники Урумов: В България все се снишаваме и чакаме вятърът да отмине

Общото между секса и политиката са смъкнатите гащи и надупените хора, каза актьорът пред Bulgaria ON AIR

09.06.2016 | 09:50 Редактор: Тодор Петров
Ники Урумов: В България все се снишаваме и чакаме вятърът да отмине

Забавно и атрактивно се гледа на спектакъла "Ние, българите. Открит урок за чужденци". Той е доста открит и е нормално въпросите да се задават по време на урока. Диалогът се води по време на спектакъла.

Това каза в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR актьорът Николай Урумов, който влиза в ролята на професор Мисирков в комедийното шоу.

"Сам не си задавам въпроси, не съм още във философския етап. Имам схема на спектаклите, но публиката ме е изненадвала. Имам в главата си няколко изхода, защото, оставиш ли публиката да те води, ти си свършен. Трябва да знаеш предполагаемите въпроси и отговори. Гледам да импровизирам по-малко", каза още гостът на Bulgaria ON AIR.

Той не подмина и стотното представление на "За секса, политиката и други проЗташки неща", като посочи, че "когато имаш добра база, можеш да импровизираш". 

"Спектаклите са в стила One man show. Провокацията е директна, не всеки може да я приеме", добави Урумов.

Запитан за това, какво е общото между секса и политиката, той отговори: "И на двете места има смъкнати гащи и надупени хора. В България имаме много силно чувство за ветроусещане, то е свързано със снишаване. Все чакаме нещо да ни отмине, все сме някъде долу."