България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Почеркът при атентатите през последните години е един и същ

Като са толкова добри ислямисти защо не нападнат Израел, попита в ефира на Bulgaria ON AIR журналистът Борис Анзов

23.03.2016 | 11:43 Редактор: Анисия Иванова
Почеркът при атентатите през последните години е един и същ

Почеркът при атентатите през последните години е един и същ. Това каза журналистът Борис Анзов пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Анзов работи в руската столица в "Медия Мост България" и стана известен с това, че беше ранен при обстрел от групировката Джабхат ан Нусра в сирийската провинция Латакия.

“Преживял съм повече от 10 големи терористични актове в Русия и почеркът при всички атентати си прилича“, обясни той и допълни, че "взривовете в Белгия бих ги оприличил с тези във Франция, в Турция, в Бургас, а за последния беше обвинена Хизбула".

"Това е един и същи почерк – на тези, които искат да кажат, че контролират целия свят", каза Анзов.

Още по темата

"Като са толкова добри ислямисти защо не нападнат Израел. Отговорът е много прост - тогава те ще се окажат веднага в Рая, ще загинат. Затова нападат по-слабите, в случая Европа“, допълни той.

Журналистът обясни, че има по-различна версия за атентатите. "Тези организации – Ал Кайда, ИД, Хизбула, не са се създали сами. Западът помагаше на тяхната работа в Сирия", допълни той.

Той е убеден, че няма организирана престъпност без помощта на държавата.

Според него не е случайно, че вчера у нас е имало учения. "Така беше и по време на атентата в Сарафово", припомни Анзов. По думите му всички евролидери трябва да си подадат оставката, защото не са ефектни.

Трябва да бъдем много внимателни към информацията, която ни се поднася, призова той. "Цяла Европа е пълна с камери – но ние видяхме само това, което те ни показаха", заключи журналистът.

 

 


1
2 rate up comment rate down comment 0
alpiniz@mail.bg
преди 8 години
Ама разбира се ?? Добър ден ,мосад питай те и наште служби знаят А що няма и в българия пак мосад циониските на тях далаверата им е най голяма по важ но е кой е взел парите????? За да не знаят нищо Сигнализирай за неуместен коментар