България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Съществува ли идеалният мъж?": Нова постановка търси отговора на въпроса

Героините на Деси Моралес, Станислава Ганчева и Таня Кожухарова се борят за сърцето на мистериозен господин

14.06.2024 | 12:05 Редактор: Деси Николова

В новата изненадваща комедия "Мъж мечта" зрителите ще се потопят в света на връзките и любовта, където ще бъдат разкрити неподозирани тайни. Историята започва с "ябълката на раздора", която провокира трите главни героини да се изправят пред неочаквани откровения и да се запитат: съществува ли идеалният мъж и дали именно те ще бъдат избраните?

"Няма идеални хора, както мъже, така и жени. Най-хубавото е, когато двама души се усетят и се намерят и тогава става идеалната спойка между тях. Нашите героини са страшно комични, защото всяка една си представя нейния мъж мечта по различен начин. Моята е интелектуалка. За нея мъжът трябва много да е чел, да говори на философски теми, да ѝ сваля звезди", каза актрисата Станислава Ганчева в студиото на "България сутрин". 

"Моята героиня е здраво стъпил човек на земята, както се казва - мъж в живота. Тя ги носи мъжете. Досега тя ги е носила и за моята героиня мъжът мечта е този, който най-накрая ще я понесе нея, но няма такъв. Тя се надява, че този конкретният персонаж сега най-накрая ще я понесе", разказа актрисата Таня Кожухарова пред Bulgaria ON AIR.

"Моята е инфлуенсърка, която не знам за какво мечтае - за богат, красив, известен, за когото може да се омъжи. За това мечтае", сподели актрисата Деси Моралес.

Този забавен сюжет поставя въпроси като: "Има ли мъж мечта?" и "Какво всъщност искат жените?". Трите жени се впускат в шеметна надпревара за сърцето на мистериозен господин, изигран от Иван Матев. По пътя си те попадат в комични ситуации, изненадващи обрати и драматични откровения. Постановката ще се играе в "Theatro-отсам канала".

Гледайте целия разговор във видеото.