България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Day off - Family time ще зарадва малки и големи с виртуални приключения и игри на открито

Посетителите ще научат полезна информация за това как да се грижат за себе си, каза Мария Дуковска

10.05.2024 | 11:54 Редактор: Толя Стоянова

В събота, на 11 май, сайтът az-jenata.bg ще зарадва малки и пораснали деца заедно с техните родители със събитието Day off - Family time.

"Започваме в 10:00 часа. Събитието ще се проведе в рамките на целия ден - до 18:00 часа. Ще има обособени зони за здравословен начин на живот, спорт, занимания, игри, свободно време, образование. Посетителите ще могат да научат полезна информация за това как да се грижат за себе си, за семейството си, как да прекарват пълноценно свободното си време, ще могат да спечелят и награди. За да се включат в томболата, посетителите ще трябва да обиколят всички щандове. Наградите са свързани с почивки на море и планина. В az-jenata.bg има пълна информация за локацията. Няма нужда от предварителна резервация. Ще има много занимания за най-малките, в които ще може да се включат и с родителите - ще има виртуални приключения, ще има ателие за приказки, сантиментален ретро кът с игра на дама. Няма ограничения. Достъпът е свободен", съобщи главният редактор на az-jenata.bg Мария Дуковска в предаването "България сутрин".

Тя отбеляза, че сайтът повече от 20 години се занимава с това да дава полезна информация на читателите, които в по-голямата си част са дами. По думите ѝ жените харесват все повече статии за здравословен начин на живот - ментално и емоционално здраве. Има и около 20% посещаемост от мъже.

"Господата често четат рецепти, но и статии за връзки, все повече готвят и имат интерес към здравословното хранене", каза Дуковска пред Bulgaria ON AIR.

На въпрос колко време е отнело за подготовката на събитието Day off - Family time тя отговори, че са били необходими няколко месеца, като екипът, който се занимава с организацията, включва много хора.

"Периодично пускаме нови рубрики. Най-новите ни са: "Родени за родители" - в нея публикуваме много статии със съвети за отглеждане на деца, имаме и рубрика с психолог. Всеки може да ни изпрати въпрос на редакционния имейл. Ние го публикуваме анонимно и професионален психолог дава своето мнение", обясни Дуковска.

Гледайте целия разговор във видеото.

Какви са плановете Ви за 9 юни?

Ще изляза на разходка.
74%
Ще бъда в отпуск.
11%
Ще пътувам извън страната.
15%
Общо 582 гласа


1
0 rate up comment rate down comment 0
Това събитие
преди 1 седмица
в коя държава ще се проведе? Няма ли български думи да се опише? Сигнализирай за неуместен коментар