България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Денят на шегата: Шкумбата или изкуственият интелект разказва вицове по-добре?

Много по-хубаво е да се смее човек на искреното, заяви Димитър Туджаров

01.04.2024 | 12:02 Редактор: Беатрис Младжова

Днес е 1 април, познат на всички като денят на шегата, в който много хора се шегуват и разказват забавни небивалици на своите приятели и семейство. И всъщност ден без усмивка и смях е просто един изгубен ден. 

"Много трудно отбелязвам първи април. Едва излетях сутринта за срещата тук. Идвам от Шенген, от Брюксел да ви кажа, че трудно излетях, защото българите като разбраха, че има безплатни полети в чест на Шенген, се товареха на самолетите. Изчезна ми единият куфар с шегите. Едва уцелих гейта, защото имаше мъгла. По едно време чувам двама българи да си говорят: "Не трябваше са палим тези гуми снощи, сега не можем да уцелим гейта", каза комикът Димитър Туджаров - Шкумбата в студиото на "България сутрин".

Комикът направи коментар и на политическата обстановка у нас и в Европа.

"Обиди се госпожа Урсула фон дер Лайен. Имахме среща. Искаше да поема поста председател на Европейската комисия, но отказах. Не само това. От днес нещата тръгват в положителна посока. Няма да има избори в България. Сключихме договор с изкуствения интелект и той каза, че ще удари едно рамо, защото търси в много политици естествен интелект, и каза: "Аз ще поема нещата". И може би след 4 дни, когато ще започне неговото управление, ще назначи немски чиновници навсякъде. Нещата ще тръгнат най-сетне у нас", каза Туджаров за Bulgaria ON AIR. 

Според него не очакваме Еврозоната с усмивка. 

"В Еврозоната са етични нещата, дори тя е в среден род. Не я чакаме с усмивка. Шенген и шеги върви, но зона ми е малко стресиращо. Искам аз да си определям правилата", добави той.

За комика е важно човек да се смее на искреното в живота. 

"Един ден без усмивка е загубен ден. Представяте ли си никой да не се усмихва. Много по-хубаво е да се смее човек на искреното, на хубавото. Аз така съм се родил, не мога да се изключа", сподели още Шкумбата.

Гледайте целия разговор във видеото.


2
0 rate up comment rate down comment 0
Силви
преди 1 месец
Обожавам Шкумбата! От много години!Затова, че е толкова истински, затова, че е честен и почтен, затова, че всичко, което ни поднася не само разсмива до сълзи, но и кара да се замислим. Нека има смях, усмивки, хубаво настроениенека има Димитър Туджаров! Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
без майтап
преди 1 месец
Българските политици отново тикат страната в грешна посока.... Сигнализирай за неуместен коментар