България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Михаела Маринова пусна "Stay" с Алекс Паркър: Беше странно да видя лицето си като кукла

"Продължавам да развивам не само себе си, но и музиката си", сподели певицата

27.03.2024 | 12:10 Редактор: Толя Стоянова

Първият общ проект на Михаела Маринова и румънския продуцент Алекс Паркър "Stay" вече е факт.

"Това е една от многото сбъднати мечти. Немалко пъти съм казвала, че да твориш с хубави талантливи хора е голямо богатство. Алекс Паркър е такъв човек. Миналата година на октомврийския Sofia Songwriting Camp Алекс Паркър беше с нас и там се запознахме", сподели певицата за Bulgaria ON AIR.

Тя е харесала песента веднага и е решила да влезе в колаборация с Паркър и Universal Music Romania, за да продължат парчето и да го завършат заедно. По думите ѝ Паркър обединява различни стилове и жанрове в музиката, взима класики от 80-те и 90-те и ги смесва. Той е и режисьор на видеото. Клипът пък е заснет от Виктор Милушев.

"Новите технологии навлизат с пълна сила. Беше странно да видя лицето си под формата на кукла. Изкуственият интелект е част от живота ни, но човещината и истинското ще просъществуват", каза Маринова в "България сутрин".

Певицата сподели, че продължава да развива не само личността си, но и музиката си, като се старае да бъда все по-добра версия на себе си.

"Работя с Павел Николов, Ангел Дюлгеров, Крис - Мистър Гън. Работя и върху третия си студиен албум. Заложили сме го да се случи септември заедно с турне", добави Маринова.

Гледайте целия разговор във видеото.