България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Михаела Маринова: Мечтая за пълно щастие и стъпка на световната сцена

Изпълнителката представи "Другата стая" в навечерието на своя голям концерт

08.10.2020 | 09:42 Редактор: Тодор Петров

В най-новата си песен - "Другата стая", младата певица Михаела Маринова възпя любовта. 5 години след голямата стъпка напред, тя прави истински скок с концерт и нов видеоклип.

"Доста от хората, с които работя всеки ден, ми казват "ти порасна пред очите ми". Това ми помогна да порасна по-бързо и ми повлия на живота и психиката ми. Но това е мечтата ми, аз съм щастлива", посочи изпълнителката в студиото на "България сутрин".

За новото си видео тя казва, че е супер лятно и носи готино настроение. Помага и да забравим за настоящата пандемична ситуация.

"Със сигурност песента загатва щастието в личния ми живот. "Другата стая" може да се разбере и по друг начин - взимаш ключето, отключваш вратата и там се крият всички уникални неща, които искаш да ти се случат. В личен план мечтая за пълно щастие - да бъда разбрана, подкрепяна и да имам сериозен човек до себе си. Това ми се случва, но с времето се предполага, че ще дойде следващата стъпка", сподели Маринова.

Младата изпълнителка се вълнува преди концерта утре, за който е репетирала много. Песните ѝ ще може да бъдат чути от публиката в нови аранжименти.

Михаела Маринова сподели за финал, че мечтае за още музика, нови албуми и стъпка на световната сцена.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК