fallback

Живко Стоименов готов да нокаутира съперника си на дебюта си на SENSHI

Българският боец се слави с агресивния си стил

15.02.2024 | 09:34 Автор: Елеонора Танева

Броени дни ни делят от 20-ото юбилейно издание на бойната гала вечер на SENSHI. Състезателите са в трескава подготовка за голямото събитие. Живко Стоименов е поредното голямо име в българските бойни спортове, което се готви за дебют на SENSHI. 

"Знаем кой е съперникът - Шериф Драме. Бенинецът има 7 победи и 3 загуби в MMA. Има силна дясна ръка, нелоша борба, нашата подготовка мина специфично за него, спрямо стила и правилата. Един състезател в главата си разиграва всякакви възможни ситуации", заяви Живко Стоименов в студиото на "България сутрин".

Той е познат с агресивния си стил на игра, няма загуба на професионалния ринг в България.

"Обичам да играя с ръцете, да миксирам стойката с борба, заложили сме на нови техники, които ще покажа", загатна боецът.

Пред Bulgaria ON AIR даде заявка на нокаутира съперника си: "Съперникът ми досега никога не е губил с нокаут. Има две загуби със съдийско решение и една с ключ и хватка за отказване. Смятам да съм първият, който ще го победи с нокаут".

Трикратният световен шампион по бойно самбо Росен Димитров води подготовката на българина. В екипа му е и Кристиян Попов.

"Росен ми прави и психическа подготовка- има шампионско мислене, което ми предава на мен, предава на младите опита си, начина на мислене, за да стигнем да победата", каза още Живко Стоименов.

Гледайте целия разговор във видеото.

fallback
Още от България сутрин
fallback