fallback

Невена Пейкова за песента "Само ти", предстоящия ѝ албум и приятелството с Нели Рангелова

Артистите трябва да си помагаме, за да върви напред българската музика, категорична е тя

13.12.2023 | 09:09 Автор: Тодор Петров

Певицата Невена Пейкова представи новата си песен, която е озаглавена "Само ти". Парчето е част от самостоятелния ѝ албум, който предстои да излезе.

"Тази песен се роди супер случайно. Музиката излиза от сърцето ми и показва моите емоции и чувства. "Само ти" е песен, която се роди мигновено. Учила съм музика, харесва ми да създавам музика за себе си и за други хора. За един артист е по-лесно да възпроизведе нещо, което е създал сам. Много ми е трудно да пея песни, които не ми харесват", сподели Пейкова в студиото на "България сутрин".

Певицата се надява всеки човек да има на кого да каже "само ти". Тя определя новото парче като продължение на предишните ѝ песни.

"Надявам се хората да я харесат, би трябвало да тръгне както трябва. На мен ми е много любима. Тя е пилотната песен от албума "Само ти". Ще съдържа 12 или 13 песни, 3-4 са стари, всички други песни са нови. Имаме една единствена песен, която не е по моя музика и текст - "Брегове", каза още Пейкова пред Bulgaria ON AIR.

Певицата си партнира с легендарната Нели Рангелова, която определя като своя много близка приятелка и дори семейство.

"За пръв път от години ми се случи да имам приятелство, в което няма завист. Дано да има повече такива. Артистите трябва да си помагаме, за да върви напред българската музика", подчерта Невена Пейкова.

Гледайте целия разговор във видеото.

fallback
Още от България сутрин
fallback