България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Невена Пейкова за песента "Само ти", предстоящия ѝ албум и приятелството с Нели Рангелова

Артистите трябва да си помагаме, за да върви напред българската музика, категорична е тя

13.12.2023 | 09:09 Редактор: Тодор Петров

Певицата Невена Пейкова представи новата си песен, която е озаглавена "Само ти". Парчето е част от самостоятелния ѝ албум, който предстои да излезе.

"Тази песен се роди супер случайно. Музиката излиза от сърцето ми и показва моите емоции и чувства. "Само ти" е песен, която се роди мигновено. Учила съм музика, харесва ми да създавам музика за себе си и за други хора. За един артист е по-лесно да възпроизведе нещо, което е създал сам. Много ми е трудно да пея песни, които не ми харесват", сподели Пейкова в студиото на "България сутрин".

Певицата се надява всеки човек да има на кого да каже "само ти". Тя определя новото парче като продължение на предишните ѝ песни.

"Надявам се хората да я харесат, би трябвало да тръгне както трябва. На мен ми е много любима. Тя е пилотната песен от албума "Само ти". Ще съдържа 12 или 13 песни, 3-4 са стари, всички други песни са нови. Имаме една единствена песен, която не е по моя музика и текст - "Брегове", каза още Пейкова пред Bulgaria ON AIR.

Певицата си партнира с легендарната Нели Рангелова, която определя като своя много близка приятелка и дори семейство.

"За пръв път от години ми се случи да имам приятелство, в което няма завист. Дано да има повече такива. Артистите трябва да си помагаме, за да върви напред българската музика", подчерта Невена Пейкова.

Гледайте целия разговор във видеото.