България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Боецът Драгомир Петров излиза срещу познат съперник на SENSHI 19 на 25 ноември

"Очакванията към мен са много големи, силен, опитен и уверен съм", сподели шампионът по кикбокс

08.11.2023 | 08:57 Редактор: Тодор Петров

Международната галавечер SENSHI 19 отново ще вдигне адреналина на феновете на бойните спортове. Това ще се случи на 25 ноември в Двореца на културата и спорта във Варна. В един от дългоочакваните двубои ще участва четирикратният национален шампион по кикбокс и носител на европейската титла от SENSHI 16 Драгомир Петров

"Това ми е шести мач от началото на годината, не съм спирал да тренирам. Правим реванш, въпросното лице иска реванш. Този път очаквам да не го подценя и излизам за нокаут. Стратегията е да наложа моя стил на игра, да вдигам темпото постоянно. Моят опонент е на 40 години, вече няма какво да губи, а аз залагам много в този мач", сподели той пред Bulgaria ON AIR.

Драгомир Петров подчерта, че е доста силен физически и с доста подобрено кардио, натрупал е и много опит, самочувствие и увереност. Определя се като много борбен и дисциплиниран боец.

"Сега очакванията към мен са много големи, всеки очаква да надграждам. Първият път бях по-освободен, защото нямах какво да губя. Сега съм в серия от 7 поредни победи, всеки иска да надграждам", каза още Петров в "България сутрин" и добави, че едно от най-важните неща по време на битка е да усетиш точния момент.

"Концентрирам съм върху мача, ще дам всичко от себе си и смятам, че ще изляза победител. Хранителния режим не го спирам, постоянно възстановяване, ледени душове, специален рехабилитатор. Всичко е изчислено до най-малкия процент", сподели още боецът.

"Магията на SENSHI е такава, че когато излязох на Glory, го нямаше това напрежение. В SENSHI са се били толкова известни бойци, че вече ни доближава до най-голямата бойна сцена. Организацията се развива много правилно, една от топ организациите в света", категоричен е Драгомир Петров.

Гледайте целия разговор във видеото.