SENSHI с епично есенно издание

Не пропускайте 19-ото издание на бойния спектакъл в Двореца на културата и спорта във Варна

19.10.2023 | 14:03 Редактор: Елеонора Танева
SENSHI с епично есенно издание

Международната галавечер SENSHI 19 ще се проведе на 25 ноември 2023 г. от 18:30 часа в голямата зала на ДКС в гр. Варна. На бойната арена в 19-о издание на SENSHI ще се изправят над 20 професионални бойци от различни държави, които ще представят на публиката непредвидими и зрелищни двубои.

В три от битките ще станем свидетели на силни и чакани реванши, където хъсът на бойците ще бъде на най-високо ниво, а стремежът им към зрелищна победа над съперника ще повиши значително напрежението в залата.

Със завладяващи битки, специални гости, световноизвестни рефери и много изненади, SENSHI 19 ще бъде още по-вълнуваща и неповторима арена от преди. За всички фенове на бойните спортове - кикбокс, киокушин, муай тай, ММА, които търсят вълнуващи мачове и силни сблъсъци на ринга, това събитие ще предложи невероятна селекция от впечатляващи бойци и много спортни емоции.

Очаквай скоро пускането в продажба на билетите за бойното шоу SENSHI 19 и запазете най-добрите места за бойната галавечер в Двореца на културата и спорта във Варна.

SENSHI 19 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.