България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Подарък" - 17 песни в новия албум на дует "Мания", три от тях са коледни

Промоцията ще бъде на 17 ноември в столичен клуб и ще има много изненади, разкриха Даниела и Юлия

09.11.2022 | 09:40 Редактор: Ирена Бакърджиева

Дует "Мания" представя новия си албум "Подарък", чието име идва от дуета им с братя Аргирови.

"Съдържа 17 песни, като 4 от тях са бонус. Има 3 коледни, които леко да подготвят хората в едно красиво коледно настроение и включихме песента "Не искам, не мога", която ни направи популярни", каза Даниела в студиото на "България сутрин".

"Промоцията ще бъде на 17 ноември в столичен клуб и ще има много изненади", уточни Юлия за Bulgaria ON AIR.

Двете дами коментираха, че не са се променили след издаването на песента "Не искам, не мога", но са натрупали много опит. Дуетът сподели, че публиката и хората са това, което ги зарежда.

"Утре снимаме клип на най-новата ни песен, ще изненадаме на 17 ноември всички наши фенове с ново звучене и нова визия и със специалното участие на нашите приятели и колеги братя Аргирови", посочи Юлия.

Даниела обясни, че самата песен "Подарък" е била подарък от Доналд Цветков за дует "Мания" и всичко, което се е случило покрай песента, се е усещало като подарък.

"Радваме се, че стана хит и именно затова "Подарък" се казва албумът. Носи добро послание, че подарък може да бъде всяка добра дума, усмивка", добави Даниела.

Двете посъветваха всички артисти, които са в началото на своята кариера, да не се отказват, щом имат мечтата да пеят и да свирят, да работят върху себе си и да бъдат по-упорити. 

Гледайте целия разговор във видеото. 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Ради
преди 1 година
За пореден път няма и 10 секунди от някоя от песните им. Не виждам смисъл да представяш музика и накрая да не пуснеш и част от нея. Сигнализирай за неуместен коментар