България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Балабанов за "Промяната": Национални предатели са и тикат държавата към фалит

Трябва да спасим обществото от Асен Василев и Кирил Петков, заяви депутатът от ИТН

15.06.2022 | 08:49 Редактор: Тодор Петров

"Вотът на недоверие е административна процедура, това е законът. Не можем повече и секунда да бъдем част от тази агония, за която вина носи само "Продължаваме промяната". Не се справят професионално и тикат държавата към фалит, национални предатели са, купуват депутати в публичното пространство чрез натиск мутренски подходи. По най-бързия начин трябва да си ходят", заяви депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов за Bulgaria ON AIR. 

Той отново изтъкна, че ИТН ще подкрепи българското общество и то трябва да бъде спокойно за актуализацията на бюджета в частта ѝ за пенсиите и кризисни мерки.

"Благодарение на нас ГЕРБ вече не са на власт и благодарение на нас обществото трябва да бъде спокойно", настоя Балабанов в ефира на "България сутрин".

И продължи с обвинения към "Продължаваме промяната" и отцепилите се депутати от ИТН:

Опитват да обработват хора, да им се обаждат. И премиерът, и адвокатът - може би гелът ще го подхлъзне в един момент. Тези хора са вредни и трябва да приключат. Питайте петимата какво мислят, предадоха ни за жълти стотинки. Предателите умират сами. Връзката с мафията е Георги Георгиев. Той беше човекът, който гласува с ГЕРБ за "Капитан Андреево".

"Във всяко стадо има мърша. Вярваме на хората около нас. Надявам се да продължим като отбор в името на българското общество, което трябва да бъде спасено от Асен Василев и Кирил Петков. Използват властта за собствени цели и не са нищо по-различно от Бойко Борисов", подчерта Балабанов.

Какво ще се случи с управлението на държавата?

"Продължаваме промяната", БСП и "Демократична България" ще продължат успешно и без "Има такъв народ".
19%
В най-близко бъдеще ще има предсрочни парламентарни избори.
52%
Слави Трифонов ще размисли и "Има такъв народ" ще се върне в коалицията.
1%
Най-добрият вариант е да ни управлява служебен кабинет на президента Радев.
12%
ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" ще определят решенията на парламента.
4%
"Има такъв народ" се е договорила за бъдещо управление с ГЕРБ и ДПС.
11%
Общо 3223 гласа

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 1
annybody
преди 1 година
След мадурковските избори, според които в Народната говорилня влязоха само Комунисти пад различни названия, фалитът на ДЪРЖАВАТА е неизбежен - комунизмът винаги завършва с фалит - глад, студ, купони, режим на тока и парното и прочие хубавини.Докарахме го дотук заради мутренския преврат на Фигурант РР и неговото Его - сиреч, "колко съм хубав, изчегъртвам Боко" с могъща петгодишна прокопиевска медийна Пропаганда, и страх от *** - да не вземе *** да сипе "новичок" в руколата на кобилата му ... Сигнализирай за неуместен коментар