България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Дует "Мания" с красиво послание в нова коледна песен

През следващата година предстои издаването на третия им албум

21.12.2021 | 09:30 Редактор: Теодора Патронова

Дует "Мания" зарадва почитателите си с нова коледна песен - "В нощта на Рождество". 

"В нощта на Рождество" е благотворителен проект и сме много щастливи, че успяхме да го осъществим. Преди няколко години бяхме във Велико Търново на участие. Там срещнахме поетесата Райна Недялкова. Това беше поводът по неин текст да се направи тази прекрасна песен. Тя е в първи стадий на диабет. Това беше подаръкът от нас за нея. Надяваме се да сме ѝ вдъхнали кураж в тази нейна битка", разказа Даниела от дует "Мания" в "България сутрин".

А Юлия каза пред Bulgaria ON AIR, че тази песен е красиво послание за всички хора, които страдат от диабет. 

екстът на Райна не беше написан специално за песента. Ние видяхме нейната стихосбирка. Страшно много се вдъхновихме от всичко, което прочетохме. Много тъжни текстове, но много красиви. Наближаваше Коледа и точно затова решихме, че ще изберем "Нощта на Рождество", обясни още тя. 

Даниела пък допълни, че са сбъднали една своя мечта. 

"Премиерата на първата ми стихосбирка "Попътен вятър" ще бъде утре. Основата, върху която стои самата стихосбирка, е любовта. Събрала съм стихове от 9-годишна, когато започнах да пиша. Книгата е разделена на четири части - четири много силни момента в моя живот", поясни Даниела. 

През следващата година дует "Мания" ще представи 20-годишния си юбилеен концерт. Също така ще се появи и третият им албум. 

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК