България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Белослава ще ни подари коледна магия с концерт на 23 декември

Музиката е едно от нещата, които ни държат на повърхността, смята певицата

13.12.2021 | 09:41 Редактор: Теодора Патронова

Белослава ще ни предостави положителна емоция с красива авторска музика и концерт по Коледа - на 23 декември.

"Ясно е, че има магия около Коледа. Вече започна еуфорията за хората. Музиката и като цяло изкуството, останаха в периферията заради тези смутни времена. Всички са се втренчили в политиката, в здравеопазването. Ние останахме отстрани по трасето. А това е нещото, което събужда духа. Нещото, което ни прави щастливи", каза Белослава в студиото на "България сутрин"

Певицата добави, че през тези две години тя и колегите ѝ са обиколили много сцени, много са репетирали и са създали много нова музика, която предстои да заживее своя път. 

"Това, което ще направим за Коледа, е нещо много ценно за мен. Аз съм на сцената с едни музиканти великани, с които съм повече от 20 години. Огромно е удоволствието да работиш с тях. Направихме една приказна ретроспекция през всички албуми. Направихме нови аранжименти с ново звучене", обърна внимание Белослава пред Bulgaria ON AIR

Тя разказа, че на концерта ѝ на 19 ноември е имало един час опашка пред клуба. Белослава подчерта, че хората искат да живеят и музиката е едно от нещата, които ни държи на повърхността. 

"Ицо Хазарта е един прекрасен депутат и един истински музикант. Аз много вярвам в неговата трезва мисъл, защото откакто е на сцената, ние го познаваме с изключителни текстове, които бунтарски осмиват и разказват за живота. Той винаги се е бунтувал срещу теми, които не му харесват. Ако сега те бъдат канализирани вече в един друг път, той е достатъчно умен да го направи, ще има с какво да помогне", коментира още певицата. 

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК