България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Сантиментално" - испанска комедия с горчив привкус за връзките

Актьорът Алберто Сан Хуан даде подробности в "България сутрин"

20.10.2021 | 09:25 Редактор: Тодор Петров

Испанският актьор Алберто Сан Хуан представи у нас своя филм "Сантиментално". Той гостува в студиото на "България сутрин", а за превода в ефир се погрижи Светослава Славчева.

"Това ми е първо посещение в България и за съжаление ще бъде много кратко. Определено тя ще ми помогне да ме убеди да се върна. Филмът е базиран на театрална постановка, която пожъна голям успех в Испания. Става въпрос за комедия с горчив привкус за сантименталните връзки", сподели актьорът.

По думите му важното в една роля е тя да бъде добра, независимо дали е кратка или по-дълга. Неговата роля в "Сантиментално" не е била трудно предизвикателство, смята самият той.

"Зад мен беше един чудесен екип, беше много лесно", отбеляза Алберто Сан Хуан пред Bulgaria ON AIR.

Актьорът вече 10 години работи заедно с китарист, с когото са правили най-различни рецитали. Тази вечер двамата ще представят у нас селекция от различни техни рецитали - заглавието е "Обичам".

"Имаме нужда да се обичаме не само в романтичния смисъл на любовта при двойките. Имаме нужда се грижим един за друг, без да отхвърлим никого", подчерта Алберто Сан Хуан.

Испанският актьор е впечатлен от общуването с хората у нас. По думите му българите са много мили и симпатични. Алберто Сан Хуан каза още, че обича да пътува и да опознава различни места. Той не намира особени разлики между хората в Испания и България.

Гледайте целия разговор във видеото. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК