България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Стендъп комедиантът Устата: Едно време бях рапър, сега съм истински смешник

"Някои от историите, които разказвам, са малко украсени", сподели Иван Динев

01.04.2021 | 08:08 Редактор: Искра Ангелова

На 1 април невинната лъжа е простена, можем спокойно да се позабавляваме на чужд гръб с добри намерения. Този ден в България е свързан с различни суеверия, като например това, че за да имате късмет през цялата година, трябва да излъжете поне веднъж и вас да ви излъже някой до обед. Колко е важен смехът по време на пандемията?

"Едно време бях рапър, сега съм истински смешник. Занимавам се със стендъп комеди. Обичам и да пея, обичам и да пия. Моите приятели предпочитат, когато пия. Музиката е в застой, но не само при мен, а при и моите колеги", каза Иван Динев - Устата в студиото на "България сутрин".

А на шега сподели, че по време на пандемията е започнал много да чете.

"Има една книга, която е класика и е на Умберто Еко, където се казва: "Смехът ще победи страха". Усмихвайте се повече по време на пандемията. Стендъп комеди набира скорост в нашата държава. Това е култура, която е в Америка от много отдавна. Смятам, че когато всичко вече е по нормален начин, ще предизвика още по-голям фурор", коментира още Устата пред Bulgaria ON AIR.

Изпълнителят допълни, че тази година са и първите стендъп комеди награди. Те ще състоят в края на юли и ще бъдат в Бургас. 

"Някои от историите, които разказвам в моето стендъп комеди, са малко украсени, но иначе разказвам истински случки и събития от моята музикална кариера. Излъгах Софи Маринова, че е виждала Том Круз", добави той пред водещия Мирослав Димитров.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Gospod
преди 3 години