България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Twin flames battle: Песента на Десислава Иванова за битката на душите близнаци

Изпълнителката има богат музикален опит в държавите от Изтока

16.02.2021 | 09:40 Редактор: Никола Симеонов

Изпълнителката Десислава Иванова пусна своята първа авторска песен, озаглавена Twin flames battle. Певицата, която вече има богат музикален опит в чужбина, и по-конкретно в страните от Изтока, разказа за новото ѝ произведение, вдъхновено от сблъсъка на сродните души.

"Заглавието на песента сочи към битката на душите близнаци - мъжкото и женското начало, Ин и Ян. Идеята и това, което показват танцьорите и актьорите в клипа, е, че понякога душите близнаци се срещат само за да се разделят - за да извървят един път и да научат своите уроци. Понякога, когато връзката е токсична, е по-добре да се разделим", сподели Иванова в ефира на "България сутрин".

Клипът към Twin Flame Battles е режисиран от Йонко Димитров.

"Работих с изключително млад и мотивиран екип. Операторът Владислав Иванов и монтажистът Любомир Гешев успяха да вкарат кино визия в музикалния видеоклип. Това се изразява чрез разказването на история и чрез танц", добави певицата. 

Тя посочи, че работата по проекта е започнала още миналата година.

"След като талантливият Любомир Иванов ми представи инструментала, веднага получих вдъхновение за песента. Понеже бяхме в чужбина, реших тя да бъде на английски", добави Иванова пред Bulgaria ON AIR.

Изпълнителката разказа и за своя артистичен опит на Изток.

"Пяла съм в Африка, Азия, Близкия и Далечния Изток. Натам ме тласнаха приключенският дух и мотивацията да се развивам. Източните държави - Китай, Сингапур, предлагат специфичен тип азиатска мъдрост, а в Африка усетих едно заземяване и емоционална мъдрост", каза певицата.

Гледайте целия разговор във видеото

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
#1
преди 3 години
допуснати са съществени пунктуационни грешки в "статията". Сигнализирай за неуместен коментар