България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Италианец, намерил себе си в България - Как Лео Бианки сбъдна мечтата си?

Майсторът на пица разказа за работата по автобиографията си

18.12.2020 | 09:45 Редактор: Радостина Димитрова

 Един италианец, намерил себе си в България - Как Лео Бианки сбъдна мечтата си и какво провокира написването на автобиография? 

"В рамките на моите 46 години съм видял неща, които са ми помагали за живеенето - трудности, проблеми. Затова е и такова заглавието на книгата "Моят път: Един италианец, намерил себе си в България", разказа в "България сутрин" майсторът на пица и телевизионна звезда Лео Бианки.

Той сподели, че Георги Тошев, който е и редактор на книгата, много му е помогнал за написването и му е отворил душата.

"Той пише страхотни книги за големи хора и ми каза, че ще работи с мен", посочи Лео Бианки.

"Не съм обикновен италианец, казват ми "Лео, ти си бил близо до наркотици", да, но винаги съм правил възможното това да не е част от моя живот. Трябва да решиш да избягаш", каза още майсторът на пица.

Той определи своята съпруга като светлината в живота му и подарък след всички неща, които е преживял.

"Моментът е труден покрай пандемията, но в моя ресторант сме направили така, че никой да не остане без работа", сподели за Ковид-19 ситуацията Лео Бианки.

И добави на финала: "трябва да постигаме мечтите си и да не спираме да ги търсим".

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 1
Лео
преди 3 години
Бургазлия,истина е че съм бил в Бургас и ако бях останал в Италия, със сигурност нямаше да стана известен, нямаше да имам пицарии и може би нямаше да имам целия този късмет, който ми даде България! Не виждам какъв ти е проблема ?? Виждам толкова много завист във вашето съобщение! Обичам тази нация и никога не съм крил това!но помни това "ако бях останал в Италия, щях да остана това, което съм, без наркотици" Пожелавам и на вас да дадете работа на 70 български семейства! но това защо не го пишиш! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 1
Бургазлия
преди 3 години
Имаше пицария в Бургас с баща си.Стойкаджия.Ако си беше в Италия щеше да е едно обикновено наркоманче.Ние сме винаги подай *** за такива дошли,без образование,без да ги познаваме,леко ***,без биография,но хитри и знаещи какво искат. Сигнализирай за неуместен коментар