България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Папазов: Турбуленция винаги ще има в "Левски", важно е да има и кацане

Той добави, че неговите 35% в клуба са на потенциални бъдещи инвеститори

11.06.2020 | 10:30 Редактор: Ивет Арабова

Новият собственик на "Левски" Наско Сираков заяви, че ще бъде мажоритарен собственик с 51% от акциите на клуба. 35% от акциите отиват при баскетболния специалист Тити Папазов.

"Турбуленция в "Левски" има и вечно ще е така, въпросът е да има и кацане. Това за проценти, които определям като доверие от Наско към мен. В "Левски" е добре дошъл всеки искрен бизнесмен, с желание, визия и финансови възможности", каза в интервю за Bulgaria ON AIR баскетболният треньор на "Левски-Лукойл" Константин Папазов.

Според него Наско Сираков е направил най-важното в своето решение, а "синята" общност го е мотивирала.

"Левски" има страшен хоризонт, много голяма марка, човешки ресурс. Хората спасиха "Левски", поведението на хората мотивира Наско", обясни Папазов пред Ваня Симонска.

Той добави, че неговите 35% са на потенциалните бъдещи големи компании или бизнесмени, които са повярвали, че могат да бъдат част от историята на "Левски".

"Те са моя огромна благодарност към Наско, но и открит пазар към този, който е готов да инвестира в "Левски" и да има търпение. "Левски" ще е клубът, който ще бъде изцяло изряден към държавата", подчерта Тити.

Вижте във видеото цялото интервю на Ваня Симонска с Тити Папазов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК