fallback

"Скритата истина" - първият документално-игрален уеб сериал

Актьорът Павел Владимиров представи "Скритата истина"

27.05.2020 | 09:55 Автор: Тодор Петров

"Скритата истина" е името на новия уеб сериал, който представя картината с коронавируса у нас. Първият епизод е озаглавен "Робите на Ковид-19?". 

"Форматът е много интересен, такъв тип уеб сериал не се прави в България. Има комедиен елемент и скечове, чиято идея е през шегата да си кажем истината. Затварянето вкъщи,непоносимостта ни към близките ни, постоянно трябва да сме с маски... В края на извънредното положение маската се превърна в документ за легитимация", каза актьорът Павел Владимиров пред Bulgaria ON AIR.

И отбеляза, че предаването събира мненията на психолог, икономист и имунолог от БАН, които не са "изхабени" от гостувания в телевизиите.

"Аз съм поставен в ситуацията да си поръчам нещо от заведение, живея със съквартирант в сериала, имаме колизии с него. Ще кажем доста по-различни неща от тези, които хората са чували. Не търсим да шокираме зрителя с някакви заглавия", каза още Павел Владимиров в "България сутрин".

Първият епизод е заснет на много различни локации, а създателите му се надяват той да забавлява зрителите. Очаква се първата серия да излезе в най-скоро време, вероятно до една седмица, съобщи актьорът.

Първоначално идеята на авторите на сериала е била да бъде свързан с журналиста Милен Цветков, починал след ужасна катастрофа в София по Великден.

"Винаги дълбаеше и гледаше в посока на това хората да получат отговори на въпросите, които си задават. Той се поставяше на наше място - на гражданин на тази държава. Тънко и опасно е обвързването на такъв сериал с журналист с толкова много опит. Това е по-скоро израз на възхищение на екипа към работата на Милен Цветков", обясни Павел Владимиров.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от България сутрин
fallback