България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Баща и син в тандем - Венци Мицов с нова песен, вдъхновена от пандемията

В обработката на видеото и аранжимента се включва и синът му Лазар

13.04.2020 | 09:35 Редактор: Ралица Братанова

В момент на социална изолация музикантът Венци Мицов представи своята песен "Здравей". Той възпя ситуацията, породена от пандемията от коронавируса. 

"Думата се изпълни със съдържание. Сега като си кажем "Здравей", това означава, че сме живи и здрави, че всичко е наред. Надявам се светът да е по-добър отколкото сега", сподели той в "България сутрин".

Пред Bulgaria ON AIR той допълни, че още в края на миналата година се е завърнал към писането и правенето на музиката. Мицов изрази мнение, че може би пандемията ще ни накара да се замислим, че има и други неща освен материалните.

За създаването на "Здравей" той получава помощ от сина си - Лазар.

"Клипът е направен с безплатни кадри, които могат да бъдат намерени в платформите. Търсихме кадри, които да пасват на парчето. Лазар направи видеомонтажа. Двамата с него като тандем работихме и ни се получи добре без бюджет", сподели още Мицов.

Вижте целия разговор във видеото.

В момент като този социалната изолация се явява изключително важен фактор, който е ключов за превенцията на обществото. Bulgaria ON AIR апелира всички, които имат възможност - бъдете #ОтговорниВкъщи.

Снимка: Facebook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК