България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Киножурналист: Един куп филми, сериали и премиери в Холивуд са спрени

"Мулан" е от последните представени филми, макар не и пуснат

16.03.2020 | 10:40 Редактор: Наталия Тотева

Над 70 000 кина в Китай и САЩ са затворени. Кога ще се съживи развлекателната индустрия в Холивуд?

"Както знаем, така избухна и новината за Том Ханкс и Рита Уилсън, именно те бяха на снимки на филма за Елвис Пресли. За съжаление един куп премиери също бяха отменени. Последните, които успяха да представят все пак филмите си, но така и не ги пуснаха, бяха "Мулан" - игралната версия на филма, за който "Дисни" са дали 200 млн. долара", коментира киножурналистът Станислава Айви в ефира на "България сутрин".

Китай е един от най-големите пазари на киноиндустрията, уточни тя. 

Другият касов филм, чиято втора част трябваше да излезе, е "Без звук 2". Той също е спрян, обясни Айви и допълни, че има много спрени сериали.

"Скалата вчера обяви, че най-новият филм с негово участие се спира. Спрени са, разбира се, фитнес центрове, всякакви публични изяви", каза Станислава Айви за Bulgaria ON AIR.

"Хайди Клум в последните няколко седмици е много популярно лице в социалните мрежи с притесненията си, че и тя и съпругът ѝ, може би са заразени", добави киножурналистът. Колегите на Клум продължават на снимат "America's got talent".

Станислава Айви се надява, че е възможно някои от американските платформи да пуснат част от продуктите си, филми или сериали, за безплатен пробен период поради коронавируса.

Вижте повече във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК