Чанинг Тейтъм реши да снима филм и да го посвети на любимото му куче

Според "Variety“, Чанинг не само ще е режисьор, но и ще играе главната роля в продукцията

07.03.2020 | 20:11 Редактор: Юлия Христова
Чанинг Тейтъм реши да снима филм и да го посвети на любимото му куче

Актьорът Чанинг Тейтъм реши да снима филм и да го посвети на любимото му куче. Именно с този проект звездата смята да направи и дебюта си в киното като режисьор. Сюжетът в новата история е посветен на любимия четириног приятел на Чанинг – Лулу. Филмът ще носи лаконичното заглавие – „Dog“ – „Куче“.

"Преди малко повече от година се върнах от пътуване, в което се сбогувах с най-добрия си приятел. Сега работя върху филм, вдъхновен от това. С гордост съобщаваме, че "Кучето“ ще бъде пуснато в MGM Studios и ще се появи в кината в деня на Свети Валентин догодина “, заяви Тейтъм в социалните медии.

Според "Variety“, Чанинг не само ще е режисьор, но и ще играе главната роля в продукцията. Сценарият за нея е написан от Рийд Каролин, с когото актьорът работи от 2008 г.

Филмът ще бъде комедия, а сюжетът ще се фокусира върху пътешествие, в което главните герои Рейнджър Бригс и белгийската овчарка Лулу, тръгват против волята си. Те ще пътуват из цялото тихоокеанско крайбрежие с надеждата да стигнат навреме за погребението на приятел.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК