България сутрин

Всеки делник от 7:00 часа
още

Луна зове: Прилагайте божественото, да излезем от човешкото

Певицата разкри, че от дете има афинитет към духовното

06.01.2020 | 10:42 Редактор: Ивет Арабова

"Моята сбъдната мечта, моята изповед, възхвала към Създателя". Така певицата Луна описа новата си песен "Ти, моят път", чиято телевизионна премиера бе в "България сутрин".

При създаването на песента първо се появил клипът, а след това текстът и музиката към него.

"Благодарна съм, че Създателят ми даде този подарък, след като имах предложение да бъда кандидатирана за кмет от две партии, на което категорично отказах. Тогава се случи тази симбиоза между божественото и човешкото. Създадох песента за отрицателно време, аз съм автор на песента. Поканихме стотина дечица, които аз наричам ангелския хор, за да пресъздадем това въздействие на божественост извън човешкото", сподели Луна.

Локацията на снимките на клипа също е специална - поляни, на които учителят Петър Дънов е ходил, за да предава възгледите си на своито последователи.

"Ходя по тези места от години, зная енергиите и съм избрала пътя на чистото сърце. Прилагайте божественото и всичко ще даде добър резултат. Трябва да излизаме понякога от човешкото, от материята, от Аза", обясни още певицата в ефира на Bulgaria ON AIR.

Тя разкри, че има афинитет към духовното още от дете, но след 20-25-годишна кариера си е позволила да заяви себе си, че принадлежи на единствения Бог, от когото зависи.

"Наред с комерсиалната музика, която правя, "Ти, моят път" е началото на един нов проект, който ще изрази моята същност и моята благодарност към природата. Животът е само един миг, трябва да бъдем чисти същества", каза Луна.

Тя категорично заяви, че няма време за равносметки и върви смело напред.

"Аз съм певица, искам да забавлявам хората и да ги усмихвам. Предполагам, че през 2020 година ще продължа да пиша книгата за живота си. Смятам, че ще изненадам доста хора", сподели певицата.

Вижте целия разговор с Луна във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК