България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Ето как чертите на лицето издават характера ни

Световноизвестният физиогномик Александър Иванов гостува в "България сутрин"

22.11.2019 | 10:15 Редактор: Тодор Петров

Как различните части и форми на лицето кореспондират с характера и интелекта на индивида? В "България сутрин" гостува един от утвърдените световни експерти в областта на физиогномиката - украинецът Александър Иванов.

Той е у нас, за да предаде своя опит на българската публика в следващите дни. Част от програмата е и Валерия Цимбал, която е основател на "Физиогномика България".

"По образование съм икономист, юрист и психолог. Винаги интуитивно усещах, че лицето определя характера на човека. Спрях цялата си дейност и започнах да се занимавам само с физиогномика", сподели Александър Иванов.

Физиогномикът, който разбира много от нещата за хората още от пръв поглед, отбеляза, че психолози, психиатри, HR-и и бизнесмени се обръщат към него, за да преценяват правилно човека срещу себе си.

"Вчера беше първият мастърклас, публиката беше очарована от него. Всеки от нас успя да разбере колко е важно да знаеш силната си страна. Той помагаше на хората за построяване на бъдещето", разказа Валерия Цимбал пред Bulgaria ON AIR.

"Събота и неделя от 10 до 17 часа организираме трейнинг за тези, които искат да се научат да разчитат лицата. Обучавам се 6 месеца при Алексaндър и имам още какво да уча. Това ще трае дълго време", каза още тя.

Александър Иванов добави, че обучението трае дълго и се състои от 3 модула, но по думите му най-важна е редовната практика. 

"Лице и тяло са един цял механизъм и всичко влияе едно на друго. Ако промените едната част, променя се работата на целия механизъм. Ако си направим големи устни, слагаме ботокс и притискаме ушите към главата, променяме модела на поведение", разясни известният физиогномик.

Вижте във видеото какво казаха още Александър Иванов и Валерия Цимбал, както и как описаха водещите на сутрешния блок по чертите на техните лица.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК