България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Музиканти, писатели... Кампания на Investor Media Group подкрепя нови артисти

Bulgaria ON ART дава шанс на културни проекти да достигнат до повече хора, каза маркетинг директорът Ангел Каспарянов

27.06.2019 | 09:51 Редактор: Бойко Димитров
Музиканти, писатели... Кампания на Investor Media Group подкрепя нови артисти

Кампания на Investor Media Group и телевизия Bulgaria ON AIR подкрепя нови артисти, съобщи маркетинг директорът на компанията Ангел Каспарянов в "България сутрин". Той подчерта, че идеята на проекта е да подкрепи възможно най-много и качествени културни продукти.

Каспарянов заяви, че Investor Media Group винаги е имала желанието да подкрепя културни проекти и да им дава възможност да достигнат до възможно най-много хора. 

"Затова решихме да направим тази крачка. Така ще можем да дадем шанс на артисти и хора, които произвеждат културни продукти, да ги представят на обществото и те да достигнат до по-голяма аудитория. Проектите обаче трябва да са публични - не може да са в задния двор на някого или във файл на компютъра му. Трябва да има публична достъпност до него. Нашата цел е да скъсим пътя до мястото, на което той се намира. Например, ако има видеоклип, който е пуснат в платформа за видеосподеляне, нашият принос е да го вземем, да го завъртим в ефир и да кажем на хората къде се намира той", обясни Каспарянов.

И допълни, че всеки желаещ да се включи в кампанията Bulgaria ON ART, може да намери повече информация за нея на сайта на телевизията - bgonair.bg, както и да изпраща своите проекти на имейл - marketing@bulgariaonair.bg.

"Съвсем скоро, извън ефир, кампанията ще заживее свой живот. В момента подготвяме платформа, на която ще бъдат качени всички проекти, които сме подкрепили. Кампанията тече вече от около три месеца. В нея се включват всякакви хора - музиканти, писатели, поети. Последният продукт, който подкрепихме, е книгата на Георги Стоянов "Блъф". Всеки може да се включи в кампанията, като изпрати представяне на проекта и свързан с него файл. След това нашият екип ще го оцени и реши как да се процедира", разясни Каспарянов пред Bulgaria ON AIR. 

"Културата ни вади от рутината и ролята ни на социални животни, свързва ни едни с други. Най-вдъхновяващото е, че чрез подобен тип проекти средата се променя и показва потенциала си да бъде по-добра", отбеляза той.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК