fallback

Стабилно правителство без изненада при министрите прогнозират експерти

По думите на журналиста Юлий Москов политическата картина у нас се е изчистила от "лаещата опозиция"

02.05.2017 | 20:17 Автор: Мария Аладжова

Стабилно правителство прогнозира журналистът Юлий Москов в ефира на Bulgaria ON AIR. По думите му след последните избори политическата картина се е изчистила от "лаещата опозиция" в лицето на ДСБ, "Да, България", АБВ и Татяна Дончева.

На въпрос не се ли явява БСП също опозиция на властта, отговори: "Те практически ще бъдат опозиция на самите себе си. Те се деструктурираха... Силна е тази опозиция, която предлага по-добри, но много силни и аргументирани решения", коментира журналистът в "Денят ON AIR".

А според социолога Евелина Славкова изненади в новия кабинет не се очакват - нито по линия на цялостта на правителството, нито при избора на новите министри. 

"Няма да има голяма разлика от това, което имаме като информация в публичното пространство. Патриотите ще заложат, освен на участниците от страна на тези политически партии, и на експерти, тъй като си дават сметка, че е по-добре ", анализира Славкова.

Според нея обаче Бойко Борисов "ще държи изкъсо" министрите на Обединените патриоти, защото при предишната коалиция Реформаторският блок бил нанесъл щети върху ГЕРБ.

 

fallback
Още от Денят ON AIR
fallback