Денят ON AIR

Всеки делник от 19:30 часа
още

Къде стои ГЕРБ няколко дни преди изборите?

"Ако дойдем на власт икономическият ръст може да стигне до 5%", каза Антон Тодоров пред Bulgaria ON AIR

23.03.2017 | 20:11 Редактор: Иван Берберов
Къде стои ГЕРБ няколко дни преди изборите?

Каква е програмата на ГЕРБ и какво биха направили с идването си на власт коментира Антон Тодоров, кандидат за народен представител от десницата в студиото на "Денят ON AIR".

"ГЕРБ със сигурност ще спечелят. Но проблемът ще дойде когато трябва да се съставя правителство. Програмата ни представлява надграждане на добрия опит, които имаме. БСП сече монети от неизпълними и вредни обещания", каза гостът и продължи:

"Когато дойдем на власт в България ще има 3,8% икономически ръст, дори може да стигне до 5%. България е изнесла стоки за 46 млрд. лв. на най-конкурентните пазари в Европа. Ще държим контрабандата под контрол. Ще "доскършим" гръбнака на организираната престъпност чрез въвеждането на единен антикорупционен орган", категоричен бе кандидат-депутатът.

Запитан защо е избрал ГЕРБ и какво го мотивира Тодоров отговори, че в партията има голяма промяна.

"ГЕРБ направи и построи много. Който казва, че Борисов е прочел само една книга през живота си, трябва да му се запечата устата", отсече политикът.

Разговорът премина и в темата за съдебните свади между Елена Йончева и Бойко Борисов.

"Ние живеем в правова държава. Когато човек прецени, че е засегнат, е в правото си да заведе дело. Смятам, че Елена Йончева ще изгуби това дело", убеден е гостът.

Вижте още във видеото: