Пламен Христов, "Воля - НФСБ": Опасно е да има служебен кабинет

Според него прогнозите, че наесен ще имаме нови избори, няма да се осъществят

02.04.2021 | 22:00 Редактор: Жаклина Иванова

"Освен трудната ситуация заради Ковия-19, българският народ трудно ще се мотивира да гласува, тъй като най-важният и основен мотивиращ фактор е да имаме чисти политици с ясни и изпълними обещания. Това, което в момента в политическата палитра не притежаваме", заяви Пламен Христо от "Патриотична коалиция - Воля-НФСБ" в ефира на "Денят ON AIR". 

От партията били заложили на много кратки и ясни послания към българските граждани, които са лесни за разбиране и за проследяване. 

"Много е трудно да се състави кабинет, ако предположим, че всички политически формации, които имат заявка да бъдат в следващия парламент, имат принципни различия в политиките си", категоричен е Христов. 

Според него прогнозите, че наесен ще имаме нови избори, няма да се осъществят.

"Опасно е да има служебен кабинет. В настоящия момент бързите и адекватни решения са от изключителна важност. Те биха спасили човешки живот. Не можем да си позволим да се възползва някой от служебен кабинет, за да удовлетворява своите користни цели", добави още той в ефира на Bulgaria ON AIR.  

По думите му президентът Радев не се държи като истински държавен глава. Причината е, че всяко едно негово обръщение винаги е тясно политизирано и хапливо. 

Христов е категоричен, че всеки трябва да намери смелост и да упражни правото си на вот, както и че от партията няма да влязат в коалиция с тези, които няма да подкрепят техните идеи. 

"Не се съмнявам ни най-малко, че ще влезем в следващото правителство", убеден е Пламен Христов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
3 rate up comment rate down comment 3
анонимен
преди 3 години
Може би служебния кабинет е опасен за политическата номенклатура. С какво би бил опасен за бай Ставри? Сигнализирай за неуместен коментар