Терзиев: Не бягам от дебат с Григорова, която не се занимава с проблемите на София, а основно ме атакува

Нека да покажем и екипите, които биха се занимавали с това управление, призова кандидатът за кмет на столицата

02.11.2023 | 14:38 Редактор: Тодор Петров
Терзиев: Не бягам от дебат с Григорова, която не се занимава с проблемите на София, а основно ме атакува

"В последните дни г-жа Григорова активно се занимава не с проблемите на града, а основно да ме атакува по линия на защо съм бил избягал от дебат с нея. Аз от дебати не съм бягал и най-доброто доказателство за това е, че съм бил до момента точно на шест такива, включително три с г-жа Григорова", каза във видео обръщение кандидатът за кмет на София от коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България (Спаси София)" Васил Терзиев. 

"Когато са останали само двама кандидати и когато говорим за управлението на града, нека да покажем и екипите, които биха се занимавали с това управление. Градът се управлява от кмет и неговия екип, от районни администрации и от общински съвет. И затова форматът, който ние предложихме, беше да си говорим за проблемите на София и решенията с кандидатите за кмет, по един кандидат за районен кмет и по един представител от Общинския съвет", обясни той.

В обръщението Терзиев уточнява, че от щаба на Григорова не са приели подобен формат, "явно защото не дискусията за София е била целта - да покажем програма, да поговорим в дълбочина за проблемите и за решенията, а не само да се носим по повърхността на лесните политически послания". 

"Обидно беше да чуя думите, които г-жа Григорова използва за хората, с които бих отишъл на този дебат -  "секунданти, клакьори, патерици". Това са хора, които биха били основна част от управленския екип, с който ние отиваме да реформираме тази община", подчертава Терзиев.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


1
2 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 5 месеца
МАмин-сладък .... не го разбрали .... той екип имал ... който да му казва какво мисли .... тя и конкуренцията това ти казва - сламен човек си - ***, демек .... с екип, разбира се ;) Сигнализирай за неуместен коментар