Христо Петров и Лена Бориславова с интересни коментари за вота

Ще понесем цялата изобретателност на злото, написа във Fcebook Ицо Хазарта

04.04.2023 | 19:20 Редактор: Елеонора Танева
Христо Петров и Лена Бориславова с интересни коментари за вота

Христо Петров от "Продължаваме промяната", който ще влезе като депутат в 49-ото НС, благодари за подкрепата на избирателите.

"Това, в което през последния месец за пореден път се убедих е, че в България има огромен брой хора, на които им пука и са готови да направят всичко за страната си. Срещнах се лично с хиляди такива хора. С много от тях сме съмишленици, с други имаме различни позиции. Винаги обаче в личния разговор с някого можеш да усетиш дали наистина мечтае за по-хубава България. Пълно е с такива хора- казвам ви го, защото ги видях с очите си", написа известният като Хазарта изпълнител.

Той подчертава, че 60% от българите не са гласували, но добави че "това е тяхно право". И добави, че работата на хора като него е да ги убедят, че има смисъл да се гласува. 

"Убеден съм обаче, че посоката е правилна. Няма да се откажа - нито аз, нито хората до мен. Дълъг ще бъде пътят. Ще се караме, ще се разочароваме, ще търпим насмешки и лъжи. Ще понесем цялата изобретателност на злото. И всичко, абсолютно всичко ще си струва заради нас, заради тези, които ни създадоха и възпитаха, и заради тези след нас. Благодаря ви за подкрепата!", завършва публикацията на Христо Петров.

Говорителят на кабинета "Петков" Лена Бориславова също използва социалните мрежи, за да коментира вота.

"Каквото и да правиш, важното е да имаш спокойствието, че не си престъпил принципите си. Защото човек, който престъпва принципите си, не може да води битка по убеждение, а ще го прави по команда", написа тя във Facebook.

Снимка: Facebook


2
1 rate up comment rate down comment 0
Райна
преди 1 година
Претенции за принципен живот??? Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
Райна
преди 1 година
Общи приказки без край в пространството,които кънтят кухо Сигнализирай за неуместен коментар