Театър, боксов мач или селски пазар е НС? Христо Мутафчиев и Кубрат Пулев болезнено откровени

"Каквото и да стане, на следващите избори хората трябва да излязат и да гласуват", категоричен е Кобрата

20.10.2022 | 19:20 Редактор: Ирена Бакърджиева

Театър или боксов мач – как видяха първото заседание на 48-ото Народно събрание актьорът Христо Мутафчиев и шампионът по бокс Кубрат Пулев? За първи път Мутафчиев коментира и гневното емоционално съобщение, което е изпратил на Вежди Рашидов по време на заседанието.

"Тъй като се познавам с Вежди Рашидов, приятели сме, и реших на председателя на този етап да му напиша: "Абе, вие нормални ли сте". Преди да пиша, погледнах през прозореца и видях едни хора, които бяха скъсали плакатите и с дръжките започнаха да удрят по земята и се притесних и му написах: "Хората ще ви убият, бе". Мисълта на всеки един там вътре трябва да бъде една единствена, както казва Големанов – благото на народа", обясни Христо Мутафчиев.

"Не виждам как ще съставят правителство, и отново - нови избори. Виждам един обезверен народ, който по принцип няма самочувствие, а сега още по-малко. Дори в най-големия хаос някой печели, важното е, че народът губи", смята Кубрат Пулев.

"Нито театър, нито представление, в шоу се влагат много пари – значи не е шоу. По-скоро беше един селски бит пазар", твърди Мутафчиев.

"Там няма феърплей, това не е спорт, точно обратното - мръсни долни номера, извъртания в последния момент. Техният мач не е толкова кървав и те затова го играят – кръвта е в публиката и е страшно меле – всеки се чуди кой кого да прецака", посочи Пулев.

"Отвън е административно предпоставена сграда и аз я приемам такава като институция, а отвътре лустросана – не привлича обикновени хора да влизат вътре. Вътре са някакви хора с костюми, ходят странно, а в пленарната зала нищо, ходят по червения килим – използват го, защото няма къде другаде да ходят по него", уточни актьорът.

"Каквото и да стане, с правителство или без, на следващите избори хората трябва да излязат и да гласуват, именно когато е най-трудно, човек трябва да прояви най-силна вяра", настоя Пулев.

"Изходът е един – да се промени системата за гласуване, да е мажоритарна и да влизат личности. Сега гласуваме за партии, само че не знаем какви хора влизат вътре", е мнението на Мутафчиев.

"Жалко е. Пледирам към тях – мислете за народа, хора, защото народът седи и чака", призова Пулев.

Вижте повече в репортажа на Виолета Манчева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 година
Маскари, всички са маскари и всеки дърпа за себе си...никой не мисли за "благото на народа"... Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
БеГеРеалити
преди 1 година
НС в момента работи за това да изкара безопасно Бойко (и около него) извън играта и да остане чист. Радев е неговият безопасен изход. Радев с отоверени ръце ще приеми властта (еднолично) за себе си, докато е обърнат и наведен на изток. Една президентска държава ще е бонус и за него и за шефа от изток.Шефа е шеф на двамата - Бойко и Радев.А да, ДПС както винаги помагат с каквото могат, и както винаги управляват решенията и резултатите. Без тях тез няма да могат да си въртят масура. Сигнализирай за неуместен коментар