Актьори: Политиците да не се сърдят, че останаха неразбрани, ще ходим на нови избори

Партиите от толкова взаимни обвинения не успяха да мотивират избирателите, коментираха Гергана Стоянова и Георги Кадурин

02.10.2022 | 22:14 Редактор: Елеонора Танева
Актьори: Политиците да не се сърдят, че останаха неразбрани, ще ходим на нови избори

Защо политиците не успяха да мотивират хората за гласуват?

"От 6,5 млн., които имат право да гласуват, 4 млн. не са отишли на изборите. Те са апатични, те са незаинтересовани, безотговорни вероятно, мислят, че нищо не зависи от тях. 1,5. млн. са гласували - една част са купен вот, други не гласуват за никого, останалите са си разпилели вота. Видяхме неглижиране и доста вяла кампания. Не спряха да се плюят, да обиждат опонентите си, всичко беше на доста долнопробно ниво. За да говориш по този начин, се очаква, че ще бъдеш първа политическа сила и ще управляваш сам, а виждаме резултата", коментира актрисата Гергана Стоянова в ефира на специалното изборно студио на Bulgaria ON AIR "Големият залог".

Колегата ѝ Георги Кадурин заяви, че никой не трябва да се сърди на избирателя, така както актьорите не се сърдят на публиката, ако останат неразбрани. 

"Видяхме толкова злоба, омраза, силно его, лъжи. Проблемът не е в това, че хората не гласуват, а ако започнат да гласуват тези измити мозъци. Нещо в цялата система трябва да се промени, хората искат посока, сигурност. Тези политици, които гледам, те са истински клишета. В театъра и киното това е най-страшното нещо, то е за посредствения изпълнител. Този който е различен, той е интересен", каза Кадурин пред Bulgaria ON AIR.

Той подчерта, че цялата политика е изкривена.

"При нас нещо не е наред, хващат политици с лъжи, имоти, подкупи и те отново след месеци или години са на екрана. Не трябва да бягаме от реалността", добави актьорът. И прогнозира скорошни избори.

Същото мнение изрази и Гергана Стоянова.

"Как на всички тези, след като се плюха толкова много време, месеци наред, народът ще им повярва, че преди да сключат брак се мразеха неистово, а след това ще заживеят щастливо?!", попита риторично актрисата.

Очаквайте видеото с целия разговор.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК