Цончо Ганев каза с кого няма да се коалира "Възраждане" и какви компромиси няма да направи

Борят се за доверието на българския народ, за да не управляват самоцелно

02.10.2022 | 21:09 Редактор: Ирена Бакърджиева

8 политически партии влизат в следващия парламент, сочат данните на "Галъп". А по предварителни резултати "Възраждане" е пета политическа сила.

"Искам да поздравя всички българи, които гласуваха, защото това е изключително важно за бъдещето на България. Второ, искам да благодаря на хилядите доброволци, които се включиха и помагаха на "Възраждане" за провеждането на тези избори. Що се отнася до резултатите, нека да изчакаме броенето, тъй като в момента имаме само социологически проучвания. Вярваме, че ще има промяна. Предстои в следващите часове да започнат да излизат реалните гласове. В момента чакаме и резултати от чужбина, така че ще видим най-рано утре сутринта наистина накъде вървят изборните резултати", заяви Цончо Ганев от "Възраждане".

По думите му те се борят за доверието на българския народ, за да не управляват самоцелно, а да прокарат политики, за които всички други, които ще влязат в парламента, са категорично против. Според него това спира участието с когото и да било в следващото правителство от страна на "Възраждане".

"Няма как да правим компромиси с национални и значими теми", изтъкна Ганев.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК